2013. január 2., szerda

46.fejezet- Boldog Karácsonyt!

Hát csak most tudok írni,mivel eddig apukámnál voltam,a téli szünet felét ott töltöttem.És egy külön karácsonyi ajándék volt,hogy az unoka tesóm hazajött.A nagynénéméknél voltunk Karácsonyi vacsorán és nagyon jól éreztem magam.Utólag is Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :)) Ebben a részben több kép lesz,de remélem nem bánjátok.:)

*Kívülálló szempontjából*

Jenny és Louis szépen feldíszítették a karácsony fájukat,igaz mű fenyő volt,de Jenny kívánságára ezt vették meg.


Már mind a ketten nagyon izgatottak voltak a délután miatt,mert akkor volt az ajándék osztás.A fiúk elég különleges ajándékkal készültek a barátnőiknek.Eközben Nikki és Liam is karácsonyfát díszítettek.A fa elég magas volt,így Liam a nyakába vette Nikkit és úgy díszítették tovább a fájukat,ami nagyon szép lett.


Debby és Harry is visszaköltöztek a lakásukba és ott öltöztették a szép fájukat.A munka végére tökéletesen elégedettek lettek magukkal.


Samantha és Niall a fa díszítése közben összepakoltak,mivel úgy tervezték,hogy másnak repülnek is Írországba Niall családjához.


Zayn és Blair is együtt díszítettek,de ők nem voltak valami lelkesek.Persze Blair megköszönte Zaynnek amit tett érte és visszaköltözött hozzá,de egy szót sem szóltak egymáshoz szinte egész nap.Amikor a fa tetejét kellett díszíteni,egyikük sem érte fel,így Liamékhez hasonlóan Zayn a nyakába vette Blairt,aki elég szorosan kapaszkodott Zayn hajába.Amikor Zayn letette eszébe jutott a Hawaii utazás és megemlítette Blairnek,aki persze egyből azt válaszolta rá,hogy ő természetesen megy.Véletlenül se szeretné ezt kihagyni.Ilyenkor Zayn újra reménykedni kezdett abban,hogy visszakapja elvesztett szerelmét.


Elena és Jeremy végig nevették az egész öltöztetősdit.Jeremynek eszébe jutottak olyan sztorik,amiket még kicsi korában a szüleitől hallott és velük történt meg.Elena már sírt a nevetéstől így nem haladtak valami gyorsan,de végül készen lettek.


Holly és Bobby táncoltak és amíg körbetáncolták a fát,feldíszítették.Persze nem lassú zenékre táncoltak.Holly egész kicsi kora óta imádja a táncot és mivel Bobbynak nem volt valami nagy ritmus érzéke,Holly a díszítés után még tanította kicsit,teljesen reménytelenül.


Ronette és Eric mézeskalácsot ettek díszítés közben.Ronette nagyon jól tudott sütiket sütni.Persze ők is rettenetesen izgultak a délutáni ajándékozás miatt.


Rocky és Aaron filmet néztek.A Gyűrűk urát,mivel Aaront is érdekelte,a mozi óta,így nézték.Nem igazán haladtak egyről a kettőre,de csak készen lettek valahára.


Alice és Mike a szálloda fáját díszítették,közben pedig nagyon sokat beszélgettek.Alice nagyon fel volt pörögve azóta,amióta Zayn megcsókolta.Mike egyszer bevallotta neki,hogy szereti már elég rég óta.Alice egy percig csak állt kezében a dísszel és bámult a fiúra,majd odalépett hozzá és megcsókolta.


Kíra és Josh szintén sokat nevettek,amikor egyszer észrevették,hogy egy fagyöngy lóg fölöttük,amit nagy Josh tett oda,de elfelejtette és még csak most vette észre,így közel mentek egymáshoz és csókolózni kezdtek.


Amikor mindenki végzett a díszítéssel,elmentek Paulhoz,ahol már ott volt Lou és Lux is.A lányok persze rájuk is gondoltak,így nekik is vettek valamit.Az első ajándékokat Kíra kapta.
A lányoktól három pár magassarkút:



Kíra imádta a magassarkú cipőket,így nagyon örült ezeknek.A fiúktól egy fehér ruhát kapott,amit szintén tetszett neki és elismerte,hogy a fiúk nagyon is jól választottak:


Joshtól egy kis kutyust kapott:
Amikor Kíra meglátta egy elég hatalmasat sikított,amitől szegény kiskutya megijedt és odaszaladt Joshoz.Amikor Kíra kellőképpen lenyugodott,az ölébe vette és elkezdett játszani vele.Aztán el is nevezte Alf-nak.Ezen a néven mindenki nevetett egyet,mivel mindenkinek a sorozatban szereplő Alf nevű űr lény jutott eszébe,de később megbarátkoztak vele.

Másodjára Jenny kapta meg az ajándékait.A lányoktól kapott két tornacipőt és egy magassarkút,mivel a lányok tudták,hogy Jenny szereti a magassarkúkat,de a tornacipőnél jobban soha:




A fiúktól egy nagyon szép ruhát kapott és valószínűleg Louis és Harry választása,mert ízléses és egyben szexi is:


Louistól egy kiskutyát kapott,amit egyből felemelt és elkezdte babusgatni.A név választásban már probléma volt,mivel véleményeket kért és olyanok jöttek válaszul,mint például Chuck Norris,Bruce Lee,ami persze nagy nevetésbe torkollott.A végén pedig a Laris nevet adta neki.Mindenki furcsán nézett rá és azt mondta,hogy ebben benne van a Louis,Niall,Harry,Zayn és Liam nevéből egy betű:


Következett Alice.A lányoktól ilyen ajándékokat kapott,mivel még nem ismerték annyira de a klub tagja volt vettek neki három magassarkút,ami nagyon tetszett neki,:




A fiúktól egy Kerry-s pólót kapott,aminek szintén nagyon örült:


Miketól pedig egy aranyos kis kutyát kapott,amit Jaffának nevezett el:


Majd Nikki a lányoktól egy Nike cipőt,egy Loraxos tornacipőt és egy nagyon szép magassarkút.A lányok tudták,hogy Nikki nincs oda a magassarkúkért,de ez annyira megtetszett mindenkinek és Nikki jutott róluk eszükbe,így megvették neki:




A fiúktól egy Superman-es pólót kapott.Már csak azért is mert olyan mint egy Superman persze lányból.Mindenkit megment és nagyon szeretetre méltó típus:


Liamtől egy kölyök kutyust kapott,amit Jessicának hívott,mivel ő hozta össze őt Liammel:


Következett Rocky.A lányoktól egy Vans-os cipőt és két magassarkút kapott.A lányok tudták,hogy Rocky nem veszi fel a magassarkút csak nagyon ritkán és inkább laza stílust szereti,de Rockyn nagyon jól állt a magassarkú cipő és a szoknya is:




A fiúktól egy virágos rövidebb ruhát kapott,amit szintén azért kapott,mert nem volt csak pár darab egybe ruhája és azokat sem hordta,mert hosszúak voltak,így a fiúk választottak neki egy szexi,fiatalos,rövidet:


Aarontól egy kis Mopszot kapott,amit Mazsinak nevezett el:


Ezután Debby kapta a sok cuccot,először a lányoktól három magassarkút,amik világos színűek,mert Debbyn nagyon jól állt a világos szín:




A fiúktól egy nagyon szexi ruhát kapott,ami Harrynek kifejezetten tetszett és ennek Debby örült:


Harrytől egy fekete,fehér cicust kapott,aminek Debby nagyon örült.Yoko lett a neve,ami Harrynek is nagyon megtetszett,így együtt babusgatták a cicust:


Ronette volt a soros.A lányoktól három magassarkút kapott,ami nagyon tetszett neki:



A fiúktól egy Mickey egeres pulcsit,ami szintén nagyon tetszett neki:



Erictől egy aranyos kölyök kutyus kapott,aminek a Chuck nevet adta:



Samantha volt a soros az ajándékai kibontásában.A lányoktól  három pár magas sarkú cipőt kapott,aminek nagyon örült,mivel már nagyon rég óta tervezgette,hogy vesz cipőt,de soha nem jutott el odáig.:





A fiúktól egy nagyon cuki fekete ruhát kapott,amit rögtön fel is próbált és abban bontotta ki a következő ajándékot.:



Az utolsó ajándék címkéjén ez állt: Nialltől Samanthának sok szeretettel.Szeretlek! Amikor leemelte a doboz tetejét,két kicsi szőr gombóc ugrott rá,Samantha pedig nagyot sikított.Azután elnevette magát,felemelte az egyik kiskutyát,odament Niallhez és megcsókolta.Az egyik kutyus neve Brandon a másiké pedig Boomer.



Holly következett a lányoktól kapott dobozokban szintén három pár magas sarkú cipő rejtőzött.





A fiúk nagyon jól tudták,hogy Holly imádja a Phineas és Ferb mesét,így egy Kerry-s pólót vettek neki.



Bobby is egy különleges ajándékkal készült neki,kér Husky kiskutyát kapott.A nevüket közösen választották,így lett Buck és Spitz.



Blairon volt mindenki tekintete amikor megkapta a lányoktól az ajándékát,ami 3 pár fekete magassarkú.Blair imádta a fekete magassarkúkat,így ezek láttán csillogó szemekkel odament minden lányhoz és megölelte őket.






A fiúk ajándéka,egy kép regényes cica nadrág is ugyanilyen sikert aratott.Blair nagyon örült neki és a fiúk megkérték,hogy próbálja fel.Blair felszaladt a fürdőbe és fel is vette,amikor lement a fiúk tapsoltak és füttyögtek.



Blair azt hitte,más ajándék nincs,így várta a következő ajándékozottat,de feltűnt neki,hogy még mindig őt nézik.Arcáról a mosoly értetlen arc kifejezésre váltott.Zayn felállt és odament hozzá.
-Ez a tiéd.Tőlem.Sajnálom.-monda halkan.
-Jaj nagyon szépen köszönöm,de nem kellett volna.-vette el tőle a dobozt és megölelte.Amikor kibontotta csillogó szemekkel nézett Zaynre.Egy nagyon aranyos kiskutya nézett rá a dobozból.A Hatchi nevet kapta.



Elena volt az utolsó lány,aki megkapta az ajándékot.A lányoktól szintén magassarkúkat kapott,amiket ott fel is próbált és nagyon tetszett neki.





A fiúktól egy Batmanes pulcsit,mivel amikor a Batman filmet nézték,csak ő maradt ébren a lányok közül és említette,hogy ő a kedvenc szuperhőse.



Jeremy-től két kis kutyust kapott,amit Charlie-nak és Chester-nek nevezett el.



Ezután következtek a fiúk.Először Louis volt a soros.





Ezután Liam következett:






Majd Zayn:






Ezek után Niall volt a soros:





Niall után Harry következett:





Jeremy jött az ajándék bontásban:






Majd Josh:





Ezután Eric jött:




Aaron volt a soros:






Bobbyn volt a sor:





Majd Mike is kibontotta az ajándékait:





Ezután Nikki odament Lou-hoz és odaadta a lányok és a fiúk nevében az ajándékot:






Blair odament Lux-hoz,leguggolt és odaadta az ajándékot,amit a fiúk és a lányok választottak közösen:




És végül Jenny odament Paulhoz és átadta a közösen választott ajándékot:



*Louis szemszöge*
Az ajándékozáson túl voltunk,így felálltam és széttártam a karjaimat.
-Nagy öleléés!-kiáltottam,amire Jenny hozzám rohant és megölelt,majd a többiek is.Ezután a lányok elkezdtek főzőcskézni,mivel délutánra vártuk a szüleinket.Mindenki el volt foglalva.Jenny és Nikki mézeskalácsot csináltak,Blair és Debby valami más fajta sütit,Samantha és Elena levest főztek,Ronette rántott húst,Rocky és Holly mosogattak,Alice és Kíra pedig megterítettek.Lou és Lux elmentek Andyhez.Paul elment valahová,nem mondta hová.Niall és Zayn a tévében nézték a Grincset,Liam és Jeremy valami kirakót raktak.Josh és Harry az udvaron építettek hó embert,Eric,Aaron,Bobby és Mike pókereztek.Én pedig a lányoknak akartam segíteni,de kizavartak a konyhából,így leültem Zayn és Niall mellé tévét nézni.Szóval mindenki el volt foglalva.Egyszer Blair felment a lépcsőn és én észrevettem,hogy Zayn sóvárogva nézni.
-Miért nem mész utána?-kérdeztem tőle mosolyogva.
-Mi?-nézett rám értetlenül Zayn.
-Láttam,hogy nézed.Menj utána.-mutattam a lépcső felé.
-Ugyan már Louis.Blair és köztem már nincs semmi.-nézte a tévében zajló érdekes dolgokat,de nem vette észre,hogy Blair ekkor jött vissza a lépcsőről,kezében egy pici dobozzal és Zayn felé indult,de közben meghallotta,amit Zayn mondott és visszarohant az emeletre,a dobozt pedig eldobta.Jenny ijedten szaladt ki a konyhából,Liam és Jeremy is ijedten néztek fel,Niall értetlenül nézett hol rám,hol Zaynre,mert nem igazán volt képben.Zayn felugrott és felszaladt Blair után.Én felálltam,felvettem az ajándékot és átvizsgáltam.Nem bontottam ki,illetve be sem volt zárva a doboz,így megnéztem mi van benne.Egy kis plüss maci volt benne.Kivettem és megnéztem jobban.Volt egy kék pólója,amire a 'Zayn' felirat volt írva.A macinak volt egy kis táskája,amiben egy kis levél volt.'Szeretlek Zayn!Nagyon sajnálom,szeretnék kapni egy második esélyt. Blair.' 
-Jenny nézd!-mutattam meg neki a levelet.
-Te jó ég!Louis menj utánuk,mutasd meg Zaynnek.-utasított és már tolt is a lépcső felé.
-Igenis főnök asszony!-kacsintottam rá és a lépcsőről visszafordulva megcsókoltam.Gyorsan felmentem és benéztem minden szobába,végül egy hálószobában voltak.Blair a földön ült,Zayn mellette.Egy ideig néztem őket,de mivel nem vettek észre kíváncsian vártam,mi fog történni.
-Zayn,komolyan nincs már semmi köztünk?-nézett Blair Zaynre könnyes szemekkel.
-Jaj Blair,dehogynem.Csak tudod,nem tudtam,hogy te is úgy érzel-e irántam,ahogy én irántad.-söpört ki Zayn Blair arcából egy haj tincset.Blair Zayn ölébe ült,karját Zayn nyaka köré fonta és megcsókolta.Úgy éreztem nincs itt semmi keresnivalóm,úgyhogy inkább gyorsan letettem a kis dobozt az ajtóba és visszamentem a többiekhez.Jeremy és Liam azon veszekedtek,hogy az a kirakó darabka hová való.Niall annyira bele volt mélyedve a filmbe,hogy amikor leültem mellém elég ijedten nézett rám.Jenny egyszer kijött a konyhából,kezében egy tállal.Leült az ölembe és velünk együtt nézte a tévét.A tálból kivett egy szív alakú mézeskalácsot és elkezdte ropogtatni,majd felém nyújtotta a tálat és én vettem belőle.Nagyon finom volt.
-Niall?Kérsz?-kínálta meg Niallt,aki egyszerre kivett vagy hármat és elég gyorsan be is verte.Azután letette a földre Jeremynek és Liamnek,akik nem sokáig bámulták,gyorsan megették.Egyszer hallottuk,hogy nagy nevetéssel jönnek le a lépcsőn.Mindannyian odakaptuk a fejünket és láttuk,hogy Zayn és Blair kéz a kézben jönnek le.A lányok végeztek a konyhában,így bejöttek hozzánk.
-Harry,Josh!Befelé!-kiáltott ki Debby Harryéknek,akik első szóra be is jöttek.A lányok a Reszkessetek betörőket akarták nézni és mivel mi is nagyon szeretjük,betettük a DVD lejátszóba.Én és Jenny a kanapén ültünk,Jenny az ölemben,az ölében pedig Laris.Mellettünk ült Samantha,Niall pedig feküdt és a feje Samantha ölében volt,Brandon Niall hasán,Boomer pedig a lábánál.A kanapé előtt ült Zayn,ölében féloldalasan Blair,az ő ölében pedig Hatchi.Debby és Harry a másik kanapén feküdtek.Yoko pedig a fejük fölött.Liam terpeszben ült a szőnyegen,előtte pedig Nikki,mellettük pedig Jessica feküdt szépen.Elena törökülésben ült,Jeremy pedig előtte feküdt,feje Elena ölében,Chester és Charlie pedig mellettük játszottak.Kíra és Josh az egy személyes fotelben ültek,Kíra Josh ölében,Kíra ölében pedig Alf.Alice és Mike egymás mellett ültek Jaffa pedig Mike ölében aludt.Rocky Aaron ölében ült és úgy csókolóztak,szinte az egész film alatt,Mazsi pedig mellettük aludt és horkolt.Ronette és Eric a tévé előtt öltek és úgy nézték,mintha még soha nem láttak volna ilyet,Chuckot is érdekelte a műsor,mert ő is hasonlóképpen figyelte a képernyőt.Holly és Bobby pedig a szőnyegen aludtak,Holly Buckot ölelgette,Bobby fején pedig Spitz aludt.Na igen ez a mi társaságunk.Buszke vagyok rájuk és,hogy ők az én barátaim.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése