2012. november 24., szombat

Szereplők.*

Mint mondtam egy egy One Direction-ös blog,így a szereplők gondolom egyértelműek.
Louis Tomlinson.

Louis a csapat mókamestere.Szinte mindenből viccet csinál.Egyben ő a csapat legidősebb tagja.21 éves.A szülei elváltak 2011-ben.4 húga van.Jenny a barátnője.

Liam Payne.

Liam a csapat legértelmesebb tagja.19 éves.Volt egy barátnője Danielle,de nem rég szakítottak.Kétszer volt az X-Factorban.Először 2008-ban de ott a mentorházban kiesett.Nikki a barátnője.Egy nővére van.

Niall Horan.

Niall az egyetlen szőke a csapatban.Szinte mindig eszik.Ő az egyetlen Ír származású.19 éves.Egy bátyja van.Kedvenc étterme a Nando's.Elváltak a szülei.Samantha a barátnője.

Zayn Malik.

Zayn a csapat legegoistább tagja.Ő a bradfordi rossz fiú.19 éves.Mindig vigyáz a tökéletesen belőtt hajára.Szegény nem tud úszni.Pakisztán+brit származású.De mindenek ellenére nagyon szeretjük.Blair a barátnője.3 húga van.

Harry Styles.

Harry Styles a kacér.A csapat legfiatalabb tagja.18 éves.Iszonyat jó pasi.Debby a barátnője.Harry szülei is elváltak még amikor 5 éves volt.Van egy nővére.


Jenny Henderson




Jenny Henderson a tipikus szöszi.Imádja Louist.Minden hülyeségben benne van.Kiváló röplabdás.16 éves,a suliban elég rossz társaságba keveredett.A szülei elváltak,anyukájával lakik és apukájával egyáltalán nem tartja a kapcsolatot.

Nikki Stewart.



 Jenny legjobb barátnője.Ő téríti Jenny-t jó útra amikor kezd magába fordulni.Nagyon szeretik egymást Liammel.16 éves.


Samantha Jay Morgan.


18 éves. Szeret gitározni.Imádja a One Direction-t.Nem túl sportos lány.

Blair Waldorf.


Elég visszafogott lány,de ha olyan a helyzet elég szédült is tud lenni.Imádja Zayn-t.18 éves.


Debby Schmidt.



A vörös szépség.Harry barátnője.Nagyon okos és őszinte.Ő a lányok esze.16 éves.




Nina,Lilly és Lisa.



A három csaj,akik szintén nagy 1D rajongók,de nem tetszik nekik,hogy a fiúk nem őket választották,így mindent megtesznek csak azért,hogy szétválasszák a fiúkat a barátnőiktől.

Nate 


és Dan.

Nem szeretik a 1D-t.Jenny baráti körébe tartoznak,és mivel Jenny nagyon szép,mindent megtesznek hogy elvegyék őt a szerelmétől.





1 megjegyzés: